Bestuur

Het 8ste bestuur der GSSV Moddervet is in het seizoen 2019-2020 als volgt geconstitioneerd:

Tobias van der Mei – Voorzitter
Anthe de Vries – Secretaris
Gerben Boerema – Penningmeester

 

Voorzitter

Hi!

 

Ik ben Tobias, sinds dit jaar de Praeses van deze jonge club survivalrunners. Dit is mijn derde jaar als bestuurslid van GSSV Moddervet en nog steeds heb ik daar enorm veel lol in! Vanaf dat ik een klein ventje van 8 jaar oud was, heb ik het survivalrun-virus te pakken, nadat ik samen met pa mijn eerste ouder-kind run in de Knipe heb gehaald. Nu, 13 jaar verder is mijn droom om tussen de grote mannen te lopen vervuld. Ik loop wedstrijden in de middellange klasse (MSR), daarnaast doe ik ieder Nederlands Kampioenschap mee in de lange afstand. Inmiddels ben ik in de jeugd tweevoudig Nederlands Kampioen geworden en loop ik nog steeds mee bij de top 5 van Nederland.

 

In Groningen kun je mij veel op de survivalbaan vinden. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor de vereniging. Ik leidt vergaderingen waaronder de ALV en ik zorg voor overzicht in taken binnen het bestuur. Daarnaast ben ik het contactpersoon voor externe partijen.
Survival running is een rode draad in mijn leven en heeft me dan ook veel opgeleverd. Doorzettingsvermogen, omgaan met tegenslagen, zelfvertrouwen en me altijd fit voelen! Dat maakt dat ik naast een bestuurlijke functie ook met veel enthousiasme op de survivalbaan sta als trainer van Hommes S&O en natuurlijk als verenigingstrainer op de donderdagavond van Moddervet!

 

Mijn missie? Deze enorm uitdagende maar legendarische sport op een fijne manier uitdragen naar de studenten in Groningen. Ik vind het belangrijk dat elke student survivalrun kan beoefenen op zijn of haar eigen niveau. Ik hoop dat jij net zo veel plezier in survival zult hebben, zoals ik nu al 13 jaar ervaar. Die top van Nederland? Die is mij nog te klein. Het zou mooi zijn als jij dat stapje harder kan zetten en mij nog eens aan het broekje naait.

 

Secretaris

Heyhoi!

Ik ben Anthe, sinds dit jaar ben ik secretaris bij Moddervet. Ik train sinds eind 2017 bij Moddervet, dit is dus nog niet zo lang. Wel heb ik een hoop survival ervaring. Ik train sinds ik 6 jaar was bij de survivalvereniging in Boerakker. Op latere leeftijd begon ik survival serieuzer te nemen en begon ik wedstrijden te lopen bij de jeugd. Hier kon ik helemaal mijn ei kwijt en sindsdien speelt survival een belangrijke rol in mijn leven. Tegenwoordig loop ik in de top bij de volwassen dames over heel Nederland. Dit jaar loop ik twee klassementen: de korte survivalrun (KSR) en de middellange survivalrun (MSR). Volgend jaar ga ik mij volledig richten op de MSR en hoop ik nog wat podiums mee te pakken. Beetje doelen blijven stellen hé!

Binnen de vereniging zul je mij op de maandag, woensdag en zaterdag trainingen zien. Daarnaast ben ik de contactpersoon binnen de vereniging en beantwoord ik jou mails. Ook houd ik de ledenadministratie bij.

Survival speelt een grote rol in mijn leven. Op de survivalbaan kan ik me uitleven en zorgt ervoor dat ik me elke dag erg fit voel! Het fijne aan survival is dat iedereen het op zijn eigen niveau mee kan doen en hoe goed je ook bent er altijd nog verbetering is. Ik kan zo ook uren over deze geweldige sport praten en de uitslagen van de wedstrijd uitpluizen. Het uitdagende aan survival is dat je voor jezelf steeds weer nieuwe doelen kan stellen en jezelf kan overtreffen. Zo deed ik dit jaar mijn eerste lange afstand run (LSR) waar ik nog steeds erg trots op ben!

Mijn missie? Ik vind het belangrijk dat iedereen plezier heeft in het beoefenen van de sport en zich welkom voelt binnen de vereniging. Ik hoop dat iedereen net zoveel kan genieten van deze sport als ik doe!

 

Penningmeester 

Hola!

 

Het is me een waar genoegen om u te mogen voorstellen aan mijzelf! Ik ben Gerben, en binnen GSSV Moddervet bekleed ik dit jaar een van de mooiste functies die er bestaat, het penningmeesterschap! En dat, nadat ik er al een heerlijk, bestuursjaar bij de Beta Bedrijvendagen op heb zitten. Maar blijkbaar was ik nog niet klaar om volledig te stoppen met besturen, dus GSSV Moddervet, Here I Am. Ik neem de nodige bestuurcultuur mee, en vind het van belang om de manier van aanpakken binnen de vereniging waar nodig te professionaliseren. Daarnaast is survivalrun natuurlijk een van de mooiste sporten die er is, en bestaat onze vereniging uit een zeer diverse groep, over het algemeen leuke, mensen die het op de een of andere manier toch erg goed met elkaar weten te vinden! Wat natuurlijk enorm motiverend is om iets meer dan een steentje bij te dragen aan het overeind houden van de vereniging.

 

Ooit, in een ver verleden, ben ik begonnen met survivalrunnen in Havelte. Hier heb ik een nodige voorliefde voor deze mooie sport gekregen. En toen, een aantal jaren na de start van mijn Survivalrun-carriere, kwam het eind van mijn middelbare schooltijd in zicht. Met de nodige kilometers achter de rug om te kunnen zeggen dat ik wel een beetje kan survivalrunnen, en genoeg uren de jonge jeugd getraind en begeleid te hebben om een kinderwens nog een aantal jaren vooruit te schuiven, ben ik aan het begin van mijn studentenleven direct lid geworden van de lokale Studenten Survivalrun Vereniging: GSSV Moddervet. Een beslissing waar ik tot nog toe geen spijt van heb gehad! En blijkbaar had ik toch nog niet genoeg van het geven van trainingen, want driekwart jaar nadat ik lid was geworden, gaf ik ook hier alweer eens in de twee weken training! Niet aan de jonge jeugd, maar aan een groep die mogelijk zelfs nog erger is dan dat: Studenten. En  nu ben ik dan zelfs bestuur van dit clubje ongeregeld!

 

Ik zal degene zijn die de contributie afschrijft, declaraties behandeld, en de facturen betaalt, om te voorkomen dat onze mooie vereniging omvalt. Daarnaast zal ik een poging doen om de sfeer bij de donderdagtrainingen er lekker in te houden, met de nodige grimmigheid en cynisisme op zijn tijd! Verder vind ik het van belang een poging te doen de lijn voort te zetten in het hechter maken van onze vereniging!